Position: Index >

Adaptor CGA / SCART

2017-01-15 02:30  
Declaration:We aim to transmit more information by carrying articles . We will delete it soon, if we are involved in the problems of article content ,copyright or other problems.
Adaugat in Televizoare | fara comentarii
Mai multe scheme cu:adaptoare tv

Adaptorul CGA / SCART are marile avantaje ca nu necesita sursa de alimentare separata si ca foloseste foarte putine componente externe, care pot fi usor adaptate in interiorul conectorului SCART.
Semnalele pinilor R, G si B ai placii CGA sunt convertite de la nivelele TTL la nivelele SCART cu ajutorul rezistoarelor R4, R5 si R6 si al impedantei de intrare (75Ω) a intrarilor SCART. Impedanta de iesire a divizoarelor de tensiune astfel create nu este exact de 75 Ω cat se specifica pt intrarile SCART, dar, in comportarea practica nu par sa rezulte mari diferente.
Rezistoarele R1-R3 dintre pinul 6 al placii CGA si pinii de intrare R, G si B ai conectorului SCART asigura reducerea la 50% a stralucirii atunci cand este activ pinul 6.Din impulsurile de sincronizare pe orizontala si verticala ale placii CGA se creaza, cu ajutorul lui R7-R11 si al lui T1, un semnal compus de sincronizare (SYNC) si un semnal de stingere pentru TV.
Alimentarea de 5V pentru T1 este obtinuta de pe placa CGA prin pinul 7. Intrucat acest pin nu este folosit, in mod normal, acesta trebuie legat la linia de 5V printr-un fir scurt de conexiune.

Schema circuit adaptor CGA/SCART

adaptor-cga-scart


Reprinted Url Of This Article:
http://www.schemeelectronice.com/319/adaptor-cga-scart/