Position: Index > Unclassified >

Schema decodor HBO

2018-01-22 02:41  
Declaration:We aim to transmit more information by carrying articles . We will delete it soon, if we are involved in the problems of article content ,copyright or other problems.
Adaugat in Hobby, Televizoare | 9 comentarii
Mai multe scheme cu:decodoare tv

Avantajul acesteischeme de decodor HBOeste ca are o stabilitate mai mare datorita condensatoarelor de suprafata (SMD). Schema este acordata pt Astral, RCS si inca citeva firme care transmit in S11.

Este necesar ca intreaga constructie sa fie FOARTE robust facuta si totusi sunt necesare mici ajustari in timpul vizionarii. La fel este F.F.F. important ajustarea nivelului semnalului, eu folosind un atenuator in trepte simplu. Daca L1 este facuta din Cu Ag (cazul meu) rezultatele sunt NET mai bune. Kappa nu sunt cei mai ‘tari’ la codare sistemul fiind acum mai mult sau mai putin ganeral.

Si ei folosesc 2 frecvente de bruiaj dar dispuse de o parte si de alta a purtatoarei video la doar 200 Khz. ‘Smecheria’ este ca cele 2 frecvente sunt in antifaza. Cu un rejector obisnuit nu facem decit sa atenuam purtatoarea si trebuie folosita o punte asemanatoare celei care deja o ai (si redesenata de mine). Echilibrarea este necesara datorita faptului ca TV-ul are caracteristici inegale de sensibilitate in interiorul caracteristicii de receptie si pe zona RBL. Am studiat problema pe spectrograf si in principiu (sper) sa nu bat cimpii in mod exagerat.

Detalii constuire circuit decodor HBO:
Bobina L1 are 6 spire din cupru de diametru 1.5 mm cu priza la 1.5 sp spre masa pe diam. de 10 mm. Surubul este preferabil sa fie de alama dar merge si de otel. Latura cutiei este de 40 mm iar inaltimea de 30 mm. Cutia este obligatoriu sa fie inchisa cu capace cu gauri pentru surub si ajustarea rezistentei reglabile. Punctele rosii sunt lipituri la capacul inferior al carcasei, iar cele negre intre componente. Pentru ca rezultatele sa fie satisfacatoare nivelul semnalului trebuie sa fie optim, adica imaginea pe alte programe sa fie clara, fara zgomote.

Schema decodor hbo

schema-decodor-hbo-1


Reprinted Url Of This Article:
http://www.schemeelectronice.com/269/schema-decodor-hbo/