Position: Index > Unclassified >

Sonerie / clopotel de apartament

2018-01-20 16:23  
Declaration:We aim to transmit more information by carrying articles . We will delete it soon, if we are involved in the problems of article content ,copyright or other problems.
Adaugat in Hobby | 2 comentarii
Mai multe scheme cu:TDA7052 • U450B

Circuitul integrat U450B, conceput de telefunken, este un generator secvential de ton iar in aceasta scheme de sonerie electronica este completat de amplificatorul de putere integrat TDA7052, produs de Philips. Montajul este un generator de sunete foarte versatil care poate fi utilizat in numeroase aplicatii.
TDa7052 furnizeaza o putere sinusoidala de 1.2W pe 8Ω si deoarece in aceasta aplicatie sunt amplificare doar semnale dreptunghiulare, puterea maxima la iesire creste la circa 3 W.

Cand este apasat comutatorul S1, IC1 genereaza o secventa de trei tonuri, ale caror frecvente pot fi modificate prin reglarea trimerului C6, durata secventei este stabilita cu semireglabilul P1.

TDA7052 contine un separator de faza si 2 etaje de putere care sunt configurate ca amplificator in punte. Sursa de alimentare trebuie sa poate furniza circa 0.5A,ea fiind construita cu stabilizatorul IC3. In starea de asteptare circuitul consuma 6.5 mA. Daca acest generator urmeaza sa inlocuiasca o sonerie existenta, este de preferat ca transformatorul de sonerie sa fie retinut si utilizat pt alimentareIa montajului.

Schema circuit sonerie clopotel apartament

sonerie-clopotel-usa-apartament-schema2

Cablaj PCB sonerie apartament

sonerie-clopotel-usa-apartament-pcb1


Reprinted Url Of This Article:
http://www.schemeelectronice.com/288/sonerie-clopotel-de-apartament/